Jaakko5 Comments

Ehta-eriste workshop 29.2.-1.3.2020

Jaakko5 Comments
Ehta-eriste workshop 29.2.-1.3.2020

Valitsimme kotimme eristeeksi suomalaisen ja ilmeisesti markkinoiden ainoan täysin kemikaalittoman eristeen: Ehta-täyspuueristeen. Se on tehty kuusen kutterilastusta, eikä sisällä mitään muuta. Näin se on myös hengittävä, kuten kotimme muutkin rakenteet. Siksi se tuntui tosi luontevalta valinnalta meidän terveelliseksi suunniteltuun pikku kotiin.

Kutterinlastun ja sahanpurun käytöstä eristeenä on pitkät perinteet. Nyt Ehtan myötä tästä perinteisestä eristeestä on saatavilla standardoitu tuote, jolla on mineraalivillan tasoinen lämmöneristysarvo 0,042 W/mK.

Meille Ehtaa tulee ylä- ja alapohjaan sekä kolmen kevytrakenteisen väliseinän sisään. Ehta olisi tarkoitus puhaltaa ja asentaa workshopin - tai ehkä perinnerakentamiseen paremmin sopivasti - talkoiden muodossa!

Eli nyt kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla tutustumaan Ehta-eristeeseen ja sen asentamiseen meidän raksalle 29.2.2020! Pidetään vielä varalla 1.3., jos ei saada hommia yhdessä päivässä valmiiksi.

EHTA-eriste.jpg

Järjestämme workshopin yhteistyössä Ehta-eristeen Olli Hautalan kanssa. Olli ei pääse tänne etelään asti paikan päälle, mutta lähettää lyhyen videotervehdyksen meille talkoolaisille.

Haluatko tulla mukaan Ehta-talkoisiin? Ja samalla meidän rakenteilla olevaan kotiin tutustumaan. Ilmoittaudu mukaan mailitse jaakko.savolahti@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa! :)

Ehta-eristeen puhallustalkoot

Koska: 29.2. - 1.3. 2020

Monelta: Aloitetaan klo 10, että mahdollisesti vähän kauempaakin tulevat ehtivät kivasti paikalle. Lopetellaan kun saadaan valmiiksi tai kun tulee pimeää. Toki saa tulla paikalle myös lyhyemmäksi aikaa!

Missä: Inkoossa Terve Pieni Hirsitalo-raksalla. Tarkempi sijainti ja ajo-ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Varustakaa omat eväät ja keliin sopivat vaatteet mukaan.

Lisätietoja voi kysellä Jaakolta.

jaakko.savolahti@gmail.com

045 633 9379